Natuurleien, Boomse pannen, Franse dakpannen en oude platte dakpannen

Dakpannen (zo goed als nieuw)

Recupan in Waregem is specialist in recuperatiedakpannen. Wij verzamelen de pannen op ons terrein, en controleren die nauwgezet op kwaliteit en volledigheid. Dan stapelen we die op palletten, zodat wij het overzicht bewaren, en u gemakkelijk door ons aanbod loodsen. Het grote voordeel van recuperatiedakpannen? Ze geven uw bouwproject meteen een authentieke, verweerde toets.

Verschillende types

In ons assortiment vindt u onder andere Boomse dakpannen (oude dakpannen zonder sluiting, in rood of gesmoord blauw), Franse tegeldakpannen (ideaal voor cottages, poolhouses, afdakjes, dakkapellen en uitbouwsels), natuurleien (meestal afkomstig van kerken of kastelen, en verkrijgbaar in zwart of grijspaars), en oude platte dakpannen (met een enkele of dubbele sluiting, en in rood of gesmoord blauw). Kortom, dakpannen met verschillende toepassingsmogelijkheden!

Te koop?

Om ons dakpannenaanbod op peil te houden, kopen wij regelmatig partijen op – van particuliere en professionele klanten. Hebt u een renovatie achter de rug? Of zit u met een dakpannenoverschot na een bouwproject? Wij komen de overbodige pannen graag ophalen, bieden u een mooie prijs, en geven uw bouwproducten op die manier een tweede leven. Alleen maar voordelen dus!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Recuperatie dakpannen